TROBADA AMB PARES I MARES D´ESTUDIANTS DE BATXILLERAT I CFGS

Posted on

El dimarts 24 d’abril de 2018, a les 18 hores, tindrem la  Trobada amb els pares i mares d’estudiants de batxillerat i CFGS, a l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos (campus universitari) i a les seus de Menorca i d’Eivissa i Formentera.

 Es tracta d’una trobada adreçada als teus pares per informar-los sobre la prova de batxillerat per a l’accés a la Universitat (PBAU), l’oferta d’estudis de la UIB, les beques i els ajuts, i els programes de mobilitat i els recursos que tindreu a la vostra disposició a la que serà la vostra universitat.

Es recomana fer la inscripció corresponent emplenant el següent formulari d’inscripció, abans del dia 23 d’abril de 2018.

Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PortUIB)
Vicerectorat d’Estudiants
Universitat de les Illes Balears

http://seras.uib.cat
Telèfon: 971 17 24 36

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.